Carolien

Suzet Lingerie

fully fashioned nylons

waar schoonheid begint

corseletten 'step-in' nylonkousen

Suzet
Uw winkelwagentje

fully fashioned nylons

Gio fully fashioned naadnylons. Echte fully fashioned naadnylons zijn gemaakt van 100% nylon en hebben een ovale opening in de boord. Waarom deze opening er zit, zal ik uitleggen, de kousen worden plat gebreid in de vorm van het been. Om die rond of buisvormig te maken moeten de zijkanten aan elkaar genaaid worden. Dat gebeurd met een rolnaad. De machine begint bij de tenen en naait de beide helften aan elkaar naar boven toe. De boord van de kous wordt vervolgens teruggeslagen om die extra sterkte te geven. Dan moet de naaivoet van de naaimachine nog uit de kous gehaald worden en dat kan alleen als de naad niet overal zit. Voor dat noodzakelijke gaatje is de boord gekozen en is deze opening ook karakteristiek voor de volledig gevormde kous.

Gio fully fashioned jarretel naad kousen zijn er nu in 5 verschillende hiel types die allen de versterkte voet, echte naad en afgewerkte boord met opening hebben.havana heel cuban heel susan heel manhattan heel point heel

Cuban heel nylons zijn klassieke Cubaanse hiel kousen en worden gedefinieerd door een donkere versterkte hiel die afgewerkt is met een vierkante top. De Cubaanse hiel is veel dunner en eindigt hoger op het been dan de Havana hiel. Point heel kousen zijn authentieke punt hiel kousen, ook wel bekend als een Franse hiel, ze zijn een tijdloze favoriet. Het combineren van een hak die overloopt in een punt en door gaat in de genaaide naad accentueert de lengte en vorm van het been. Havana heel kousen zijn authentieke kousen, die eindigen met een vierkante bovenkant, maar ze zijn korter en breder dan de Cubaanse hiel. Deze Havana hiel is een populair alternatief voor de Cubaanse hiel. Manhattan heel kousen zijn zeldzaam en gewilde kousen. Manhattan hiel is een origineel ontwerp uit de jaren 1950, vergelijkbaar met de Cubaanse maar met een spitse top en een ingewikkelde rand dat rond de hele hiel en voet volgt. Deze Manhattan's zijn een populaire keuze voor diegene die van een extra speciale vleugje klasse houdt. Susan heel kousen is het allernieuwste ontwerp van Gio. De hiel is aan de bovenkant vierkant en is vergelijkbaar met de Cuban heel, maar de hiel van de Susan is dan extra lang en komt daardoor hoger op de been uit.

Fully fashioned naadnylons van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.