Carolien

Suzet jarretel shop

Nylon Dreams jarretelgordels

moderne lingerie

jarretelgordeltjes step-in nylons

Suzet
Uw winkelwagentje

met een gordeltje van Nylon Dreams zitten je nylon kousen altijd perfect

Nylon Dreams powermesh jarretelgordeltje

Nylon Dreams powermesh jarretelgordeltje (P23)

Deze nieuwe spannende power mesh jarretel heeft 6 verstelbare 19mm brede metalen jarretels. Een 3 wijde en 3 diepe haak en oog sluiting midden achter zorgen voor een perfecte pasvorm.

zwart wit rood
prijs: 33.95 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams satijnen jarretelgordel

Nylon Dreams satijnen jarretelgordel (NDL3)

Effen satijnen jarretelgordel met 8 metalen verstelbare jarretels van Nylon Dreams, die de kousen heel mooi recht houdt. Perfecte gordel, vooral als je kousen met naad draagt. Deze comfortabele jarretelgordel heeft een verstelbare midden achter sluiting.

wit
prijs: 36.50 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams 8 jarretels satijn gordel

Nylon Dreams 8 jarretels satijn gordel (NDL3 z)

Deze jarretelgordel met 8 verstelbare metalen jarretels in het zwart is gemaakt van stretch satijn stof, waardoor deze soepele jarretelgordel comfortabel draagt en zacht en glad aanvoelt. Deze Engelse effen zwarte jarretelgordel met een achter sluiting is in 3 standen instelbaar, waardoor het altijd perfect op je maat gemaakt kan worden. Deze zwarte Nylon Dreams jarretelgordel is aan de onder rand afgewerkt met een subtiel zachte sier randje. Dit gordeltje is gemaakt van 85% polyamide, 10% elastaan en 5% andere stoffen.

zwart
prijs: 36.50 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams elegante jarretels met zwart kant

Nylon Dreams elegante jarretels met zwart kant (RKZ)

Een zeer elegante jarretelgordel van nylon/lycra in roze met zwart kant aan de voorzijde en afgezet met zwart band en zes zwarte verstelbare metalen jarretels van 19mm breed. Voor een nog betere pasvorm zorgt de drie brede en drie diepe verstelbare haak en oog sluiting aan de achterzijde.

roze
prijs: 39.50 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams rode jarretels met zwart kant

Nylon Dreams rode jarretels met zwart kant (NDL60)

Deze rode stretch satijnen jarretelgordel met prachtig zwart bloemen kant op de middenvoor pas is zeer comfortabel en voelt heerlijk zacht en glad aan. De Nylon Dreams NDL60 jarretelgordel is afgewerkt met zwart zacht sierrandje aan de onderzijde van de gordel. De 6 zwarte verstelbare metalen jarretels houden je kousen perfect op hun plaats. Voor nog meer comfort zit er een verstelbare midden achter sluiting, zodat deze gordel perfect passend gemaakt kan worden. Deze Engelse jarretelgordel is gemaakt van 85% polyamide, 10% elastaan en 5% andere stoffen.

rood-zwart
prijs: 39.50 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams jarretelgordel met 14 jarretels

Nylon Dreams satijnen jarretelgordel met 14 jarretels (NDL70 w)

Deze effen witte stretch satijnen jarretelgordel heeft 14 verstelbare metalen jarretels, wat hem zo bijzonder maakt. De jarretelgordel heeft aan de midden achterzijde een sluiting die in 3 standen verstelbaar is, waardoor je de gordel perfect passend kan maken. Uiteraard is deze Nylon Dreams jarretelgordel aan de onderrand afgewerkt met een fijn smal sier randje. Samenstelling: 85% polyamide, 10% elastaan, 5% andere vezels

wit
prijs: 65.95 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams gordeltje met 14 jarretels

Nylon Dreams jarretelgordel met 14 jarretels (NDL70)

Deze fantastische effen jarretelgordel met veertien jarretels is een topper. Het heeft een verstelbare middenachter sluiting, zodat de gordel perfect passend gemaakt kan worden. Deze jarretelgordel heeft negentien mm brede jarretels met metalen clips en verstellers en dat maakt de gordel helemaal af.

zwart
prijs: 65.95 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams jarretelgordel met 10 jarretels

Nylon Dreams jarretelgordel met 10 jarretels (NDL10)

Super romantisch witte jarretelgordel met een kanten transparante middenvoor pas is echt geweldig. Voorzien van wel tien verstelbare metalen jarretels van 19mm breed waardoor u kous en naad wel perfect moet blijven zitten. De drie brede en drie diepe verstelbare haak en oog sluiting aan de achterzijde geeft het een geweldige pasvorm.

met 10 jarretels !

wit
prijs: 48.95 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams jarretelgordel met 8 jarretels

Nylon Dreams jarretelgordel met 8 jarretels (NDL9)

Een topper is deze jarretelgordel met kanten transparante middenvoor pas. Voorzien van acht verstelbare metalen jarretels van 19 mm breed waardoor uw kousen wel perfect recht moet blijven zitten. Door verstelbare haak en oog sluiting aan de achterzijde past het altijd perfect.

rood-zwart
prijs: 39.50 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams jarretelgordel met 12 jarretels

Nylon Dreams jarretelgordel met 12 jarretels (NDL13)

Helemaal fantastisch is deze zwarte jarretelgordel met een kanten transparante middenvoor pas. Voorzien van wel twaalf verstelbare metalen jarretels van 19 mm breed waardoor u kous en naad wel perfect moet blijven zitten. De drie brede en drie diepe verstelbare haak en oog sluiting aan de achterzijde geeft het een geweldige pasvorm.

met 12 jarretels !

zwart
prijs: 57.95 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams stijlvol lycra gordeltje

Nylon Dreams stijlvol lycra gordeltje (L2)

Een prachtig stijlvolle jarretelgordel van nylon/lycra met zes verstelbare metalen jarretels van 19mm breed in het wit. Voor nog meer comfort heeft dit gordeltje aan de achterzijde drie brede en drie diepe verstelbare haak en oog sluiting, zodat het perfect zit. Afgewerkt zoals alle producten van Nylon Dreams met zacht band voor extra comfort.

wit
prijs: 31.90 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams jarretelgordel met 6 jarretels

Nylon Dreams jarretelgordel met 6 jarretels (NDL2)

Deze zwarte stretch satijnen jarretelgordel is zeer comfortabel en voelt heerlijk zacht en glad aan. De Nylon Dreams NDL2 jarretel gordel heeft 6 verstelbare metalen jarretels en is in Engeland gemaakt. Deze effen zwarte jarretelgordel heeft een middenachter sluiting die in 3 standen instelbaar is, waardoor de gordel altijd perfect zit en heerlijk draagt. Als fijn detail is de jarretelgordel met een fijn smal zacht sier randje aan de onderkant afgewerkt. Deze zwarte stretch satijnen gordel in retro stijl is bij iedere kleding stijl passend en super elegant.

zwart
prijs: 31.90 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams rood jarretelgordeltje

Nylon Dreams rood jarretelgordeltje (RBW)

Leuke rood jarretelgordeltje van nylon/lycra, wat zacht aanvoelt. Afgezet met zwart band en zes zwarte verstelbare metalen jarretels van 19mm breed, zodat een kous met naad ook mooi recht blijft zitten. Voor een nog betere pasvorm zorgt de drie brede en drie diepe verstelbare haak en oog sluiting aan de achterzijde.

rood
prijs: 36.95 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams vrolijk roze jarretelgordeltje

Nylon Dreams vrolijk roze jarretelgordeltje (RW)

Vrolijk roze jarretelgordel van nylon/lycra, wat zacht aanvoelt. Afgezet in het wit of zwart met band en zes verstelbare metalen jarretels van 19mm breed. Voor een nog betere pasvorm zorgt de drie brede en drie diepe verstelbare haak en oog sluiting aan de achterzijde.

roze--wit roze--zwart
prijs: 36.95 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams gordeltje met lurex bloemen kant

Nylon Dreams gordeltje met lurex bloemen kant (SK7)

Deze aparte witte jarretelgordel heeft lurex bloemen kant in de voorpas. Dit maakt deze jarretelgordel extra luxe. Uiteraard met verstelbare achtersluiting en zes verstelbare metalen jarretels.

wit-zwart
prijs: 44.50 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams

Nylon Dreams make your dreams, dat is het motto van dit merk. Deze Engelse fabrikant maakt de grootste reeks brede jarretelgordels in vintage stijl met 6, 8, 10, 12 en 14 jarretels. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zacht stretch nylon/lycra. Voor nog meer comfort zijn alle gordels voorzien van een midden achter sluiting die in 3 maten verstelbaar zijn, waardoor het altijd perfect past. Alle jarretelgordels van Nylon Dreams hebben minimaal 6 jarretels van metaal met versteller, zodat de kousen perfect blijven zitten en pas los gaan als je de jarretel los maakt. Voor elke lingerie stijl hebben we een passend comfortabel en elegant gordeltje.

Verleidelijke lingerie en nylonkousen van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.