Carolien

Suzet Lingerie

een goede jarretelgordel

waar schoonheid begint

corseletten 'step-in' nylonkousen

Suzet
Uw winkelwagentje

Wat is een goede jarretelgordel ?

Ik krijg wel eens de vraag waarom sommige jarretelgordels gewoon niet werken. Er zijn zeer weinig grote merken die goede jarretelgordels maken. De meeste jarretelgordels zijn nu ontworpen om op de heupen te worden gedragen, dus het is niet een grote verrassing om te ontdekken, dat de belangrijkste klacht is, dat de jarretelgordel van de heupen zakken. Wanneer je een jarretelgordel op het breedste deel van je lichaam draagt, dan zal het of naar beneden glijden, of krijg je een streepje/deuk in je heupen, waar de gordel in je huid striemt.

De eerste foto toont hoe je de jarretelgordel niet moet dragen. De jarretelgordel zal hier naar beneden glijden tijdens de dag, en je kousen zakken af tot rond je knieën, dit komt door de spanning die de kousen op de gordel uitoefent, waardoor de gordel naar beneden wordt getrokken. Je kunt hier bijna zien hoe het model haar best doet, om haar jarretelgordel niet naar beneden te laten zakken! Ze houdt het met haar linker hand vast en de kousen zijn niet goed op spanning afgesteld.

foute jarretelgordel

Deze tweede foto toont waar een jarretelgordel moet zitten, op het smalste punt van je taille. De heupen en billen zijn perfect voor het op de juiste plaats houden van je jarretelgordel. Model Slinky Sparkles ziet er dan ook erg blij uit, te weten dat haar nylons de hele dag op zijn plaats blijven zitten! De heupen en billen zorgen ervoor dat de gordel niet naar beneden kan zakken en de kousen kunnen goed afgesteld worden en zitten dan ook mooi recht.

goede jarretelgordel

Wil je toch graag zo'n een "mode" jarretelgordel, dan hier een paar tips:
1. Je zal 1 of misschien wel 2 maten kleiner moeten kopen, want onthoud, je wilt dat je gordel stevig, maar wel comfortabel op je taille zit en niet op je heupen.

2. Een schuifje als versteller kan uit zichzelf naar beneden schuiven tijdens het dragen, een klein stikseltje zal het elastiek op zijn plaats houden.

3. Controleer of de clip buigt, voordat je tot aankoop overgaat en buigen ze, dan zijn ze van plastic en dan kan je beter even naar een andere jarretelgordel zoeken.

Enkele lingerie fabrikanten maken gebruik van nylon gecoate metalen clips voor hun jarretels, dus al zien ze er als plastic uit, ze zijn toch zeer sterk.

De perfecte jarretelgordels van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.