Carolien

Suzet jarretel shop

Rago jarretels

moderne en klassieke lingerie

jarretelgordels step-in's nylonkousen

Suzet
Uw winkelwagentje

"shapewear" jarretelgordels van Rago !

Rago Shapewear satijnen waist cincher

Rago Shapewear Satijnen waist cincher (721)

Satijnen waist cincher met een haak en oog voor opening en voorzien van baby roze kant. Doordat deze gordel 9 cm boven de taille komt en soepele baleinen heeft steunt het de rug. De ingestikte banden geven een mooie taille. Dit zorgt voor een zandloper figuur. Bij een normale taille maat maakt het de taille 5-10 cm smaller. De stevig satijnen gordel met decoratieve baby roze stiksels, het roze kant en de schattige strikjes bij de jarretels geven deze gordel een vijftiger jaren uiterlijk. Deze waist cincher heeft 4 afneembare jarretels.

zwart-roze
prijs: 54.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear luxe retro jarretelgordel

Rago Shapewear luxe retro jarretelgordel (72523)

Luxe retro jarretelgordel die zijdeachtig glad aan voelt en half glanzend is. Deze zwarte pull-on gordel heeft baby roze stiksels en baby roze strikjes boven iedere jarretel en een strikje middenvoor, wat een absoluut prachtig vijftiger jaren uiterlijk geeft. De gordel heeft 4 plastic jarretels, die getest zijn door Rago en goed zijn gekeurd.

zwart-roze
prijs: 43.50 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear 2 kleurige waist cincher met baleinen

Rago 2 kleurige waist cincher met baleinen (2107 MBL)

Deze Rago Lacette mokka kleurige waist cincher met zwart kant over de buikpas is sterk corrigerend en heeft een middenvoor sluiting met haken en ogen. In de taille zijn contourbanden gestikt, waardoor de taille nog mooier gevormd wordt. De waist cincher heeft een niet rekkende kanten middenvoor pas, waardoor de buik mooi plat wordt gemaakt. De 4 afneembare en verstelbare metalen jarretels en de 6 flexibele spiraal baleinen zorgen ervoor, dat je het zowel met als zonder kousen gedragen kan worden en dat de waist cincher toch keurig op zijn plaats blijft zitten. Samenstelling: 70% Nylon, 30% Elastaan.

mokka-zwart
prijs: 59.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear pull-on jarretelgordel

Rago Shapewear pull-on jarretelgordel (72522)

Deze pull-on jarretel is eenvoudig maar elegant, mede door het extra paneel die de buik en heupen mooi vormen. De platte naden en de zes verstelbare jarretels met metalen clips zorgen dat het helemaal af is, kortom een echt elegant jarretelgordeltje.

OOK IN ZWART !

wit zwart
prijs: 40.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear klassieke hoge jarretelgordel

Rago Shapewear klassieke hoge jarretelgordel (21)

De echte klassieke hoge jarretelgordel met haak en oog vooropening en kant in het front, flexibele spiraal baleinen steunen de rug en de in gestikte banden vormen de taille, heupen, rug en billen heel mooi, 4 metalen jarretels, platte naden voor nog meer comfort. Blijft goed zitten en kleed mooi af.

wit
prijs: 55.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear zwarte hoge jarretelgordel

Rago Shapewear zwarte hoge jarretel gordel (21 BLK)

Deze zwarte waist cincher ook wel hoge jarretelgordel of taille vormer genoemd met 6 flexibele metalen spiraal baleinen en 4 afneembare verstelbare metalen jarretels is zeer sterk corrigerend. Deze hoge jarretelgordel heeft een haak en oog midden voorsluiting. De 6 flexibele spiraal baleinen steunen je rug en zorgen ervoor, dat je het zowel met als zonder kousen kan dragen, want de waist cincher kan niet om rollen door de baleinen, blijft perfect op zijn plaats zitten en de 4 jarretels zijn afneembaar. Door de in gestikte contourbanden in de taille wordt je taille mooi gevormd. Door de niet rekkende kanten midden voor paneel wordt je buik mooi plat en glad gemaakt.Deze Amerikaanse zeer sterk corrigerende hoge jarretelgordel is gemaakt van 77% nylon, 23% elastaan

zwart
prijs: 55.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear waist cincher met 6 baleinen

Rago Shapewear waist cincher met 6 baleinen (2107)

Deze twee kleurige waist cincher heeft baleinen en afneembare jarretels. Deze zacht roze waist cincher met zwart kant is sterk corrigerend. Heeft een middenvoor sluiting met haken en ogen. In de taille zijn contourbanden gestikt, waardoor de taille nog mooier uitkomt. De waist cincher heeft een niet rekkende kanten middenvoor pas, die de buik mooi plat maakt. De 4 afneembare en verstelbare metalen jarretels en de 6 flexibele baleinen zorgen ervoor, dat je het zowel met als zonder kousen kan dragen en dat de waist cincher toch keurig op zijn plaats blijft zitten.

roze-zwart
prijs: 59.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear pull-on jarretels met satijn effect

Rago Shapewear pull-on jarretels met satijn effect (Satin)

Een hogere klassieke zwarte pull-on jarretelgordel met zes verstelbare jarretels met metalen clips. De zeer zachte half glanzende gordel geeft een satijnen effect en heeft een perfecte pasvorm.

zwart
prijs: 41.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear rode satijn stretch gordel

Rago Shapewear rode satijn stretch gordel (3184)

Deze licht corrigerende rode hoge jarretelgordel met 6 zwarte verstelbare metalen jarretels is gemaakt van gladde en zachte satijn stretch die in alle richtingen mee rekt, waardoor je niet gehinderd wordt in je bewegingen. Deze hoge pull-on jarretelgordel is een kruising tussen een hoge jarretelgordel en step-in, doordat de hoge jarretelgordel, zowel aan de voor onderkant als aan de achter onderkant wat hoger uitgesneden is, waardoor de billen niet helemaal bedekt worden. Dit is bij een step-in wel het geval, de achterkant valt daar dan net over de billen. Deze licht corrigerende hoge jarretelgordel maakt je daardoor rondom prachtig glad. Deze Amerikaanse Rago 3184 is gemaakt van 80% nylon en 20% elastaan.

rood
prijs: 41.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear

Rago Shapewear, een traditioneel amerikaans atellier wat gespecialiseerd is in step-in's, jarretelgordels, corseletten en panty broekjes. Hun produkten worden gekenmerkt door perfect draagcomfort door het gebruik van moderne materialen zoals nylon, lycra en spandex.

Verleidelijke lingerie en nylonkousen van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.