Carolien

Suzet lingerie shop

over Suzet

petticoats jarretels

corseletten 'step-in' nylonkousen

Suzet
Uw winkelwagentje
Veilig zakendoen, keurmerk.info uitgereikt aan www.suzet.net

over Suzet Lingerie

Suzet is een webshop gespecialiseerd in retro stijl lingerie, nylonkousen en petticoats. Al sinds 1991 aktief in de wereld van de lingerie, zijn we in 2004 onder de paraplu van Mailorderservice.net als Suzet het grote World Wide Web opgegaan.

Een gespecialiseerde lingerie shop dus; kousen, bullet BH's, step-in's en corseletten. Vrijwel nergens meer te krijgen terwijl er toch nog flink wat vraag naar is. Wij zoeken voor U de wereld af naar deze bijzondere lingerie die aan onze en aan Uw hoge kwaliteits eisen voldoet.

We hechten bijzonder veel waarde aan klantenservice en klanten tevredenheid. In ons assortiment voeren wij uitsluitend kwaliteits lingerie van gerenomeerde Europese en Amerikaanse fabrikanten. En mocht iets niet helemaal naar wens zijn dan lossen we dat snel en goed op. We zijn altijd bereikbaar voor U. Vindt U het eng om via internet te bestellen, past U liever eerst voordat U koopt of wilt U liever niet naar een gewone lingerie winkel, dan kunt U ook gewoon bij ons langs komen (zie contact pagina).

keurmerk.info en Suzet: weten met wie U zakendoet

Klantenservice en klanten tevredenheid begint natuurlijk bij een eerlijke en betrouwbare manier van zaken doen. Dat doen we dan ook. Zoiets kunnen we natuurlijk wel beweren, maar het is veel beter dat een ander dat over je zegt. Daarom zijn we bijzonder blij dat we het keurmerk keurmerk.info hebben verkregen.

keurmerk.info is een grote toegevoegde waarde aan het veilig (online) zakendoen. Bovendien is het keurmerk onafhankelijk en bemiddelt bij eventuele geschillen, een veilig gevoel.

Het keurmerk stimuleert het zakendoen met bonafide MKB bedrijven. Krachtig aan het keurmerk is dat de Stichting precies uitzoekt wie een onderneming drijft. Zakendoen met een postbusbedrijf en een prepaid mobieltje is hierdoor uitgesloten. Suzet is transparant en beschikt over een bezoekadres.

Voordat een bedrijf kan toetreden, dient tevens de keurmerkcode onderschreven te worden. In de keurmerkcode wordt, naast de website, vooral gekeken naar de manier van zakendoen.Verleidelijke lingerie en nylonkousen van Suzet.
back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.