Carolien

Suzet badmode shop

bikini's en badpakken

flaneren en zwemmen

zon, strand en zee !

Suzet
Uw winkelwagentje

In stijl naar het strand, retro badmode van Suzet.

Kiss Me Deadly klassiek badpak

Kiss Me Deadly klassiek badpak (K7002)

Kiss Me Deadly, klassiek rode badpak met een zwarte kant print. Het badpak is volledig gevoerd en de padded bh heeft een beugel. De afstekende effen rode band langs de benen en een effen band langs de cup die doorloopt in de hals geven prachtig je contouren aan. De halter sluit met een strikje. Maat small is passend voor bh maat 70 B-E, medium voor 75 B-E, large voor 80 B-E en extra large voor 85 B-E.

nu tijdelijk geen 79,95 maar 39,90 euro !
zolang de voorraad strekt
prijs: 79,95 39,90    

maat:   kleur:

Kiss Me Deadly bikini topje

Kiss Me Deadly bikini topje (K6005)

Een nieuwe bikini stijl van Kiss Me Deadly, deze half lange bikini top met beugel en padded cups. Deze midi longline bikini top is het nieuwste ontwerp van Kiss Me Deadly. De bikini top is volledig gevoerd top met beugel en padded cups. De top heeft bh bandjes en in contrast kleur ook een halter sluiting. De bikini top heeft een clips sluiting midden achter. Het broekje wordt apart verkocht. Maat small is passend voor bh maat 70B-E, medium voor 75B-E, large voor 80B-E en extra large voor 85B-E.

nu tijdelijk geen 38,95 maar 18,90 euro !
zolang de voorraad strekt
prijs: 38,95 18,90    

maat:   kleur:

KMD bikini broekje

Kiss Me Deadly bikini broekje (K6006)

Dit bikini broekje van Kiss Me Deadly heeft een mesh rokje aan het paarse broekje vast zitten. Het Kiss Me Deadly bikini broekje heeft een zwart dun mesh rokje aan het paarse broekje zitten. Doordat dit dunne rokje aan de zijkant in gerimpeld is, geeft het speels plooitjes. Het broekje is volledig gevoerd. De bijpassende longline bikini top wordt apart verkocht.

nu tijdelijk geen 37,95 maar 17,90 euro !
zolang de voorraad strekt
prijs: 37,95 17,90    

maat:   kleur:

Kiss Me Deadly bikini

Kiss Me Deadly bikini top (K6001)

Deze luxe Kiss Me Deadly zwarte bikini top heeft gevoerde cups en beugel en een turquoise band. Deze band begint onder de cup en loopt door in de hals en sluit met een strik. Dus het is een halter top. De bikini top heeft een clips sluiting midden achter. Het broekje wordt apart verkocht. Maat small is passend voor BH maat 70 B-E, medium voor 75 B-E, large voor 80 B-E en extra large voor 85 B-E.

nu tijdelijk geen 37,95 maar 17,90 euro !
zolang de voorraad strekt
prijs: 37,95 17,90    

maat:   kleur:

bikini broekje

Kiss Me Deadly bikini broekje (K6002)

Het Kiss Me Deadly K6002 bikini broekje heeft een zwart rokje aan het turquoise broekje zitten. Het rokje is zo ontworpen dat je het naar beneden kan dragen, maar het rokje kan ook omhoog en dan gerimpeld over het slipje, het turquoise slipje wordt dan zichtbaar. Het rokje is elastisch en soepel, daardoor wordt het niet te veel. Het slipje is van dubbele stof gemaakt. De bijpassende bikini top wordt apart verkocht.

nu tijdelijk geen 37,95 maar 17,90 euro !
zolang de voorraad strekt
prijs: 37,95 17,90    

maat:   kleur:

vintage badpak

Kiss Me Deadly vintage badpak (K7001)

Van Kiss Me Deadly is deze klassieke petrol badpak, met een zwarte ceintuur. Het badpak is volledig gevoerd. De padded cups zijn voorzien van een beugel. De afstekende effen zwarte band langs de benen en zwarte band langs de cup die doorloopt in de hals geven prachtig je contouren aan. De halter sluit met een strikje in de hals. De centuur maakt het badpak speels. Doordat deze vast zit aan het padpak, kan je het niet verliezen, als je gaat zwemmen.

Maat small is passend voor BH maat 70 B-E, medium voor 75 B-E, large voor 80 B-E en extra large voor 85 B-E.

nu tijdelijk geen 85,95 maar 42,90 euro !
zolang de voorraad strekt
prijs: 85.95 42,90    

maat:   kleur:

Badmode

Onze retro stijl badmode is niet alleen om te flaneren maar natuurlijk ook geschikt voor een frisse duik en lekker zwemmen.

De retro badmode van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.