Carolien

Suzet kousen shop

Le Bourget Nylons

moderne en klassieke beenmode

jarretels step-in nylonkousen

Suzet
Uw winkelwagentje

Elegante beenmode te dragen met een jarretelgordel of step-in.

Le Bourget glamour nylons

Voilance bas satine nylons

De Le Bourget Voilance bas satine 15 DEN jarretel nylons laten zich kenmerken door een rijke, diepe glans, een exceptioneel draagcomfort en brede boorden. Geef je benen een glamour touch met deze elegante nylons. Materiaal: 6% elasthan, 94% nylon


zwart  zwart  zwart 
prijs: 9,25 €  

maat:   kleur:

Bas Essentiel nylons

Le Bourget Bas Essentiel nylons

Deze Le Bourget Bas Essentiel nylons zijn prachtig afgewerkt en met een weelderige kanten boord uitgevoerd in het zwart met romantisch diep rood. De 15 denier licht glanzende kous voelt zijdezacht aan op de huid en de transparante afwerking geeft een mooi effect op het been. Combineer deze Le Bourget nylons met een zwart-rood lingerie setje en je ziet er absoluut onweerstaanbaar uit. Door de hoge kwaliteit en de uitstekende pasvorm zijn de nylons niet alleen een feestje om naar te kijken, maar ook zeker een feestje om te dragen.

Materiaal: benen, 79% nylon en 21% elasthan, de kanten boord, 77% nylon, 14% viscose en 9% elasthan
zwart-rood
prijs: 22,95 €  

maat:   kleur:

























Cette voile kousen

Cette, een Belgische fabrikant van klassieke en moderne kousen Hun producten worden gekenmerkt door perfect draagcomfort, goede pasvorm en lage prijzen. De Cette Classic Stockings zijn leverbaar in diverse maten, kleuren en diktes van 15 tot en met 20 denier.

Vroegere voile kousen werden vervaardigd met een niet elastische nylon draad op een ouder type breimachines. Hierdoor waren per artikel 5 tot 7 maten noodzakelijk. Tegenwoordig worden voile kousen vervaardigd met een zeer rekbare stretch draad, waardoor het aantal maten kan worden beperkt en de nylons perfect aansluiten op het been.

Verleidelijke lingerie en nylonkousen van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230 fax: 0229-247393.