Carolien

Suzet step-in shop

Lingerie Revival step-in's

romantische lingerie

jarretels nylonkousen corseletten

Suzet
Uw winkelwagentje

step-in's in art deco stijl

pin-up step-in

pin-up step-in van Revival Lingerie (RL007-pin-up).

Deze kleurrijke hoge step-in die vol staat met pin-up afbeeldingen uit de jaren veertig en vijftig is een echte blikvanger. Voor wie van retro houdt is dit een echte must have. Deze vrolijke hoge step-in met pin-up print maakt je gestroomlijnd. De step-in is stevig corrigerend en is gemaakt van satijn stretchstof. De Revival RL007-pin-up step-in heeft aan de voorzijde twee in gestikte gekruiste banden en een buikdeel van dubbele stretch stof, waardoor je een mooi slanke silhouet krijgt. Deze banden en buikdeel zijn met zwarte zigzag stiksels afgewerkt en het zwart satijnen strikje middenvoor maakt het geheel helemaal af. De step-in heeft 6 zwarte metalen jarretels die verstelbaar zijn in lengte, zodat de kousen nog mooier blijven zitten. Deze step-in is in Engeland gemaakt. Samenstelling: 80% Nylon, 20% Elastaan
prijs: 43,95    

maat:   kleur:

criss cross step-in

Revival Lingerie hoge criss cross step-in (RL007).

Deze fantastische roze hoge step-in maakt je gestroomlijnd. De step-in is gemaakt van medium sterk corrigerende stretchstof met mooie satijn glans. De Revival RL007 heeft aan de voorzijde twee gekruiste banden en een buikdeel van dubbele stretch stof, waardoor je een mooi platte buik krijgt. Deze banden en buikdeel zijn met zwarte zigzag stiksels afgewerkt en het zwart satijnen strikje middenvoor maakt het geheel helemaal af. De step-in heeft 6 zwarte metalen jarretelbandjes die verstelbaar zijn in lengte, zodat de kousen nog mooier blijven zitten. Deze step-in is in Engeland gemaakt. Samenstelling: 80% Nylon, 20% Elastaan
prijs: 39,95    

maat:   kleur:

kers op de taart

Revival Lingerie girdlette met retro kersen print (RL002)

Deze girdlette met een leuke rode kersen op een roze achtergrond bedrukt is gemaakt van een middelzware stretchstof met een delicate witte strik aan de voorkant. De vrolijke kers pull-on gordel heeft een dubbele stretch middenvoorpas, waardoor de buik extra ondersteund en mooi gevormd wordt. Deze soepele gordel draagt zeer comfortabel en is gemaakt door Revival lingerie in Engeland. We noemen dit een girdlette, omdat het zowel aan de voor als aan de achter onderkant wat hoger uitgesneden is. Samenstelling: 80% nylon, 20% elastaan
prijs: 38,95    

maat:   kleur:

step-in met bloemen print

Hoge 'Revival Lingerie' step-in met vintage print. (RL070)

Hoge step-in in crème kleur met rood, roze vintage bloemen print en medium corrigerend. Het buikdeel van de step-in is met extra gekruiste stof doorgestikt, wat een mooie platte buik tot gevolg heeft. Middenvoor zit een schattig satijnen strikje. De step-in heeft 6 metalen jarretels.
prijs: 39,95    

maat:   kleur:

polka dot step-in

Polka dot "instap step-in" van Revival Lingerie. (RL093)

Hoge polka dot step-in met onzichtbare binnen pand voor extra steun. Op en top retro vrolijk corrigerende step-in. Deze instap step-in van Revival Lingerie heeft 6 metalen jarretels.
prijs: 49,95    

maat:   kleur:

half transparante step-in

Half transparante step-in van Revival Lingerie. (RL089)

Half transparante step-in met mooi kanten bloemen print is op en top romantiek. Deze instap step-in van Revival Lingerie heeft 6 metalen jarretels.

Ook in wit verkrijgbaar !
prijs: 34,95    

maat:   kleur:

Revival Lingerie

Revival lingerie is een nieuw retro merk dat rechtstreeks uit de laatste overblijvende Engelse fabriek komt. Voor de ontwerpen wordt zoals de naam al doet vermoeden gebruik gemaakt van vele originele patronen en daar voegen ze mooie details aan toe. Alle Revival ontwerpen worden gemaakt door David Silkstone, die de vierde generatie in het familie bedrijf is die sinds 1940 bestaat. Vrouwelijk en elegant, daar staat het merk voor en is gemaakt voor alle vrouwen en alle figuren. Door een speciale manier van naaien wordt er een fantastische reeks fijne corrigerende lingerie geproduceerd die de vrouwelijke vormen prachtig doen uitkomen.

Verleidelijke lingerie en nylonkousen van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230 fax: 0229-247393.