Carolien
naar de start pagina

Suzet step-in shop

S & R step-in's

pin-up lingerie

jarretelgordels step-in nylonkousen

naar de service pagina
Uw winkelwagentje
Suzet

Stockings & Romance pin-up lingerie to fit every "body"

fiona step in

S & R Fiona pin-up step-in

Fiona step-in met aan voor en achterkant een vrolijke pin-up. De step-in is van dubbele stretch stof gemaakt en daardoor worden de buik en heupen prachtig mooi glad gemaakt. Deze hard roze step-in met leuke pin-up meisje heeft 6 metalen jarretels die de kousen mooi op zijn plaats houden.
prijs: 49,95     maat:   kleur:
flirt step in

S & R Flirt step-in

Deze kleurige flirt is een licht vormende lila step-in voorzien van een bloemenkanten middenvoorpas. De van onder tot boven haak en oog zijsluiting is in 2 standen verstelbaar. Het geheel is met zwart afgewerkt. Op de heupen is de step-in van dubbele stof gemaakt, wat uw heupen mooi slank maakt. Deze in Engeland gemaakte step-in is voorzien van zes metalen jarretels.
prijs: 47,95     maat:   kleur:
pin-up step in

S & R Pin-Up step-in

Deze nieuwe pin-up step-in is echt een topper. Hij is gemaakt met 6 metalen jarretels met elastiek in een V vorm. De licht corrigerende step-in staat vol met pin up afbeeldingen, waardoor hij zo leuk kleurrijk is.
prijs: 49,95     maat:   kleur:
flirt

S & R Flirt step-in (WZ)

Deze romantische flirt is een licht vormende step-in voorzien van een bloemenkanten middenvoorpas. De van onder tot boven haak en oog zijsluiting is in twee standen verstelbaar. Op de heupen is de step-in van dubbele stof gemaakt, wat uw heupen mooi slank maakt. Deze in Engeland gemaakte step-in is voorzien van zes metalen jarretels.
prijs: 47,95     maat:   kleur:

Stockings & Romance pin-up lingerie

Stockings & Romance is een Engelse fabrikant die "Pin Up" retro lingerie maakt. Prachtig en elegante pin-up stijl lingerie voor vrouwen van alle leeftijden. S&R heeft als doel de vorm en vrouwelijkheid van de jaren 1940 en 1950 terug te brengen, door vintage patronen aan te passen met een goed ontwerp en innovatieve hedendaagse stoffen en componenten. Uiteraard hebben alle step-ins metalen jarretels. Ze maken een reeks lingerie, dat je vrouwelijk en sensueel maakt.

De verleidelijke Pin-Up step-ins van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230 fax: 084-7295915.