Carolien
naar de start pagina

Suzet's make-up shop

Glamourflage

glamour cosmetica

lingerie petticoat nylon

naar de service pagina
Uw winkelwagentje
lotte

pin-up girl beauty !

>
Lou Allure Lipstick

Lou Allure Lipstick

Met lippenstift breng je meer kleur op je gezicht en krijg je mooie volle lippen. Hydrateer je lippen met een lippenbalsem en breng dan de lippenstift aan. Je kan natuurlijk je lippenstift helemaal perfect aanbrengen met een penseel. Met wat poeder fixeer je de lippenstift en voor meer glanzende lippen kan je er lip gloss over aanbrengen.


curious chesnut  pink champagne  teacup rose  pink flamingo  blazing tangello 
prijs: 13,95 €     kleur:
Knockout Nicky Pressed Powder

Knockout Nicky Pressed Powder

Deze compacte poeder bevat natuurlijke mineralen, zoals Chinese witte klei en zijden poeder. Het zuivert en verzorgt je huid en geeft een matte uitstraling. De perfecte voltooiing voor een perfect uiterlijk. Je kunt de poeder aanbrengen over je foundation of gewoon luchtig over je dagcrème, zodat je lekker fris aan de dag kan beginnen.

silken sands  soft caramel  honey biscuit 
prijs: 15,95 €   kleur:
Dazzling Dora Foundation

Dazzling Dora Foundation

Met Dazzling Dora Foundation maak je een mooie egale huidskleur. Je zoekt de kleur uit die passent is bij je eigen huidskleur. Met deze make-up maak je de perfecte start voor een stralend eindresultaat en deze foundation voedt tegelijker tijd je huid met vitamine E.

tijdelijk 25% korting, van 17,95 voor slechts 13,46 euro
zolang de voorraad strekt

Golden Wheat  Wheatfield 
prijs: geen 17,95 maar 13,46 €   kleur:

Glamourflage

Glamourflage is een kleine Australische firma, die mega zoete en hoogwaardige cosmetica produceert. De verpakkingen zijn helemaal beeldschoon, allemaal met een pin-up afbeelding. De produkten worden niet op dieren getest. Deze bijzondere artikelen zijn heerlijk om jezelf te verwennen, maar ook heel leuk om cadeau te doen. glamourflage cosmetica

Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230 fax: 084-7295915.